TIETOA MEISTÄ

Meiltä saat leijalautailun, purjelautailun, SUP-lautailun, siipipurjehduksen tuotteet ja palvelut. Edustamamme merkit eivät ole syntyneet viime vuosina, vaan ovat lajinsa alkujuurista lähtien olleet mukana kehittämässä lajia ja tuotteita aina tähän päivään päivään asti. Eri lajien ohjaukset annamme vain kokeneilta pitkän linjan kouluttajilta, jotka ovat aidosti heittäytyneet mukaan intohimosta lajia kohtaan. Meillä saat myös viimekäden tietoa ja taitoa lajikohtaisesti juuri sinun tarpeisiin. 

Noroutine sports nimi kuvastaa yrityksen ideologiaa. Suomessa sääolosuhteet vaihtelevat ja viikottaiset harrastustuspäivät poikkeavat toisistaan hyvinkin paljon.

Olipa säät sitten minkälaiset tahansa, niin meiltä löytyy oikeat tuotteet niihin.

Meiltä saat neuvot, asusteet sekä välineet joilla pystyt harrastamaan läpi vuoden ja pyrimme antamaan sinun budjetille parhaan mahdollisen palvelun tai tuotteen.  Lähtökohtaisesti Noroutine pitää sivuillaan tuotteita  mitkä on jo valmiiksi Suomessa ja Pohjolassa testattu toimiviksi. Brändien kaikki tuotteet on kuitenkin saatavilla, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy päivän tarjousta.

 

Mikko Jokinen

Founder 

Vuonna 2005 käytyäni leijalautailun kurssin kotirannassa Kallvikissa, kitekärpänen puraisi kunnolla ja vei miehen mennessään. Vuonna 2008 suoritin Thaimaassa IKO International kiteboarding organization sertifikaatin ja siten tullut koulutettua mm. Thaimaassa, Chilessä, Sri Lankassa ja tietenkin Suomessa aina tähän vuosiin asti. Rakkaudesta lajiin ja hyvällä tuurilla sain johtavat merkit itselleni jälleenmyyntiä varten. Virallisesti Noroutine syntyi vuonna 2012 ja toivottavasti seuraavat kymmenen vuotta tarina jatkuu… Tervetuloa!

Pauli 

Tiimikuski ja kouluttaja
Oispa aaltoa. Mut löytää kelipäivinä Larusta, Hangosta tai Yyteristä. Reilu vuosikymmen tullut kiteiltyä ja skidistä asti laudoilla liukuiltu ja rullailtu. Viime vuodet on sit mennytkin ihan wingin jatkeena. Näen unta lasiseinämistä ja flättispoteista, mutta hereillä ollessa neppailen chopissa unhookkia tai napsin yhden hitin ihmeitä tuuliaallokossa. 
 

Luomu Esa

Lajinsa Suomen pioneeri! Leija- ja siipisurffauksen kouluttaja joka tykkää tehdä omat harrastusvälineensä itse.
Aloitin leijaharrastukseni v.1999 ja ihastuin lajiin niin paljon ,että olen harrastanut sitä aktiivisesti kesät ja talvet monenlaisilla  välineillä.
Suosikkipaikkani on ollut Vuosaaressa Kallahden ranta, jossa myös olen kouluttanut Noroutiinin kursseilla, mm. wingfoilin ,leijahiihdon ja leijalautailun parissa. 
Tervetuloa kurssille! 
T: Luomuesa

Robert

Leijalautailun kouluttaja
Tšau, I’m Robert, a kiteboarding instructor from Estonia who takes care of his students and ensures good fun and their safety. I had my first kiteboarding lessons in 2014. Two years later, started teaching kiteboarding and other watersports, so far in 10 different countries from Australia and South East Asia to the Middle East and Europe. Favorite spots: Woodman’s Point and Geraldton in Australia. Lagos in Portugal, Saaremaa spots and Vääna in Estonia.
In Finland – Hanko is great and Kallvik for Noroutine lessons, and in winter of course the magical Lapland. BigAir and Wave riding – Salute. 
See you on the water and let’s connect!

Mika

Kouluttaja ja kuvaaja 
 
Oiskohan ollut 2010 kun
Eka leija tuli hommattua ja leijasurffiin koukututtua. Ei mennyt kauaa kun piti saada hyppäävämpää leijaa ja itähelsingin rantojen locoltahan se löyty. 
Mikon kanssa on surffailtu Helsinkiä ja Hankoa yhessä, ja ikinä ei oo ollu tylsää! 
Noroutinelle on tullut kuvailtua videota ja valokuvaa. Ja kurssejakin on tullut vedettyä leijapuolelta. Support your local kite dealer!

Sandro

Purjelautailun kouluttaja

Sandro surffaillen vuodesta 1980.

Olen opettanut (vuodesta -87)Adrian meren rannoilla, Sardiniassa ja Helsingissä.
Kielet Italia, Suomi ja Englanti. Tervetuloa !

Juha

Team naish
 
Moi!
Olen Juha, Naishin Suomen tiimikuski. Tavoitteena ja motivaationa on haastaa ja viedä lajia eteenpäin suomessa. Nautin erityisesti kun keli on kova, on aaltoa ja haastetta. Tykkään hyppiä, ajaa aaltoa ja haastaa vauhtia.  Kesät treenaan mökillä ulkosaaristossa johon sopii kaikki tuulensuunnat. Ajopäiviä tulee paljon. Muutoin pääosin Helsingin spoteilla, kuten Larussa, Eirassa, Ramsissa ja joskus Tuusulanjärvellä. Hanko ja Yyteri ykköspaikkoja suomessa, erityisesti Hangossa tulee usein käytyä eri spoteilla. Talvisin lumiskatella ja jääkelkalla. Ajan tällä hetkellä Naishin Matador LT – wingeillä, Naish Compact 70 litraisella laudalla. Go to foilit ovat 914HA ja 1100Mach. Masto 95cm semi-hiilikuitu.  Mielelläni autan uusia harrastajia lajin alkuun, tulkaa nykäisemään hihasta!