Uudistettu 2023/2024 Naish Triad

Naishilta uudistettu Triad malli – ja uusi järjestys alkaa.

2023/2024 mallin Triad on suunnattu enemmän nyt Freeride – Wave leijaksi seuraamaan huippusuosittua Pivottia, mitä taas viedään enemmän Big-Air suuntaan.

Triad on ollut helppo valinta aloitteleville kuskeille perinteisellä Twin Tip laudalla ketkä on pitänyt freeride / allround ajosta, mutta uudistusten myöten saavat foil ja aaltokuskitkin nyt muuvinsa Triadilla.

Naishin on tuottanut skenensä kestävintä laatua markkinoille pitkin vuosia kehityksen mukana ja välineiden suorituskyky kestää tikkausten, kankaiden ja suunnittelun ansioista useamman vuoden aktiivisessa käytössä – sääolosuhteista riippumatta. Jos haluat leikkisän ja reagoivan leijan freeride/Wave ajoon mikä on samalla erittäin vakaa ääriolosuhteissakin niin ei muutakuin tarjousta kysymään.